Digitale edities downloaden

De Groene Amsterdammer heeft een nieuwe app

Alle abonnees kunnen deze app gratis downloaden om zo De Groene op de iPhone, iPad en Android-telefoon en tablet te lezen. Niet-abonnees betalen € 4,99 voor een regulier nummer en kunnen dat aanschaffen in de App Store of via Google Play voor Android.

De nieuwste editie is wekelijks op woensdagmiddag beschikbaar. Na downloaden is het nummer offline te lezen en wordt het bewaard in uw persoonlijke archief onder ‘mijn edities’

Digitale edities

Bij De Groene houden we van papier, maar we zijn al lang niet meer alleen op papier te lezen. 

Onze app is gratis te downloaden via de App Store en de Kiosk van Apple, en voor Android, via Google Play. Daarna is De Groene op de iPhone, iPad en Android-telefoon en tablet te lezen. De nieuwste editie is wekelijks op woensdagmiddag beschikbaar. Abonnees kunnen inloggen, niet-abonnees betalen € 4,99 voor een regulier nummer. Na het downloaden is het nummer offline te lezen en wordt het bewaard in uw persoonlijke archief onder ‘mijn edities’. Meer over de app>

Abonnees kunnen De Groene online lezen, of downloaden (pdf-bestand of doorbladerbaar-html5). Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over het lezen en opslaan van de digitale edities. Staat uw vraag er niet bij, neem gerust contact op via abonnementen@groene.nl

Nog geen abonnee, maar benieuwd naar de digitale edities? Een online abonnement kost € 150,00

Inloggen op groene.nl

Iedereen met een vast (web)abonnement op De Groene Amsterdammer kan inloggen op groene.nl. Nieuwe abonnees ontvangen een e-mail met wachtwoord, mocht u binnen een uur geen mail hebben ontvangen, dan kunt u een wachtwoord aanvragen via onze administratie, abonnementen@groene.nl of 020 - 524 55 55.

Waarom inloggen op groene.nl?

Ingelogde abonnees hebben toegang tot het volledige archief op groene.nl. Via de site kunnen zij alle stukken uit het digitale archief van De Groene Amsterdammer lezen - dat zijn alle jaargangen vanaf 1994, met meer dan honderdduizend artikelen.

Ingelogde abonnees kunnen bovendien vanaf woensdagmiddag de digitale edities van De Groene Amsterdammer downloaden. Handig voor uw archief, of om te lezen op uw tablet.

Andere vragen over inloggen

- Het e-mailadres waarmee ik wil inloggen wordt niet geaccepteerd
Waarschijnlijk bent u al bekend in ons systeem. Onze administratie kan u aan de juiste inloggegevens helpen via abonnementen@groene.nl of 020 - 5245555.

- Ik weet mijn gebruikersnaam of wachtwoord niet meer
Vraag hier uw wachtwoord op met het emailadres waarmee u bij ons bekend bent. Onze administratie kan u aan de juiste inloggegevens helpen via abonnementen@groene.nl of 020 - 5245555.

- Gegevens wijzigen 
U kunt te allen tijde uw wachtwoord wijzigen via het inlogvenster links boven op de website.

Online lezen

Ingelogde abonnees kunnen alle artikelen uit de huidige Groene Amsterdammer lezen via de detail-pagina per nummer. Hier staan alle stukken en rubrieken uit de huidige editie overzichtelijk op een rij.

Bent u op zoek naar een stuk uit ons archief, dan kunt u de zoekfunctie gebruiken (rechts bovenin), of via het archief navigeren naar de juiste Groene Amsterdammer.

De volledige inhoud van alle Groene Amsterdammers sinds 1994 is op deze manier te doorzoeken. Verder kunt u:

  • alle stukken van een redacteur bekijken via de redactie-pagina;
  • het archief doorzoeken op een auteursnaam;
  • alle stukken uit onze dossiers lezen;
  • wekelijks een pdf van De Groene Amsterdammer downloaden, al dan niet in plaats van uw papieren archief.
Digitale edities downloaden

Abonnees kunnen pdf-versies van De Groene Amsterdammer downloaden via groene.nl. Dit kan zowel op uw computer als op uw tablet. Hiertoe dient u eerst in te loggen op groene.nl. Op de detailpagina van een nummer verschijnt 'Download De Groene'. De download begint automatisch en het bestand wordt op uw computer of tablet opgeslagen.

Eerdere edities downloaden

De pdf-versies van De Groene zijn tot drie weken na verschijning te downloaden via het archief. Van Literair tijdschrift De Gids zijn alle jaargangen vanaf 2012 beschikbaar via de website van De Gids (www.de-gids.nl). U kunt daar inloggen met dezelfde gegevens.

De Groene op uw tablet

U kunt De Groene Amsterdammer op uw tablet lezen door (wekelijks) een pdf-bestand van het blad te downloaden (zie hierboven). Wij raden u aan De Groene Amsterdammer vervolgens te lezen via iBooks, een app van Apple. U kunt ook een bibliotheek van Groene Amsterdammers aanleggen in iBooks.

Wat is iBooks?

iBooks is een prima app om pdf-bestanden te lezen op uw iPad.  Als u iBooks nog niet heeft geïnstalleerd, kunt u het downloaden in de Appstore.

De Groene op uw mobiel

Wilt u de artikelen op groene.nl lezen op uw smartphone, log dan in op groene.nl

Gesproken en digitale versie voor visueel gehandicapten

Meer informatie via de klantenservice van Loket aangepast lezen, telefonisch via 070 - 338 15 00 of via klanten@aangepast-lezen.nl.