25 januari
10:00

De Groene Rotterdammer-dag 2020 op IFFR (25, 26 en 27 januari)

Films en rondleiding / Rotterdam

Drie speelfilms, speciaal voor u geselecteerd door de redactie van De Groene Amsterdammer, onderbroken door (lunch)-pauzes.

Op zaterdag 25, zondag 26 en maandag 27 januari organiseert De Groene Amsterdammer op het Internationaal Filmfestival een Groene-Rotterdammer-dag.

Op De Groene Rotterdammer-dag van het International Film Festival Rotterdam (IFFR) 2020 kun je films, kunstwerken en een bezoek aan verschillende festivallocaties combineren. Vanaf het festivalhart de Doelen start een rondleiding dwars door het centrum van Rotterdam langs de festivallocaties en de hoogtepunten uit Art Directions, met een persoonlijke uitleg door een gids bij de kunstwerken.

Daarna begint, na een korte pauze, de voorstelling van drie films die voor deze dag zijn geselecteerd door programmeurs van IFFR en de filmredactie van De Groene Amsterdammer.

De Groene Rotterdammer-dag is de uitgelezen kans om in een dag het volledige festival te ervaren.

Het programma:

  • De rondleiding begint om 10:00 uur. We verzamelen bij het Shuttle Meeting Point, vlakbij de informatiebalie in de Doelen (ingang Kruisplein)
  • De rondleiding duurt 1,5 tot 2 uur, gevolgd door een korte pauze waarin de deelnemers op eigen gelegenheid kunnen lunchen.
  • De drie filmvertoningen* beginnen rond 13:00, 16:00 en 19:30 (tijden kunnen nog afwijken).

*Bekijk hier de filmkeuze van De Groene Rotterdammerdag.

Ticketprijs De Groene Rotterdammer-dag €37. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Er zijn geen kortingen beschikbaar.

Aanmelden