Verder zou ik graag willen dat Anil Ramdas mij nog eens uitlegt wat precies de nadelen zijn van slavernij, want ik geloof toch dat daar goede dingen in zitten.
Ik zou bijvoorbeeld heel graag Ted de Braak als slaaf willen hebben (goed gebit onder zijn snor) en Sylvia Millecam (zie Playboy van deze maand) als slavin. (‘En nou doe je wat ik zeg!’)
Uiteraard ben ik in sommige gevallen ook voor de doodstraf. En dan een doodstraf zonder berechting vooraf, maar gewoon meteen neerknallen.
Eergisteren bijvoorbeeld was er in een grote drogisterij een juffrouw die mijn oude moeder onheus bejegende. Die juffrouw moet meteen geexecuteerd worden. Hoewel, eigenlijk moet zij op het Leidseplein eerst geruime tijd in een schavot worden gezet zodat wij haar met rotte eieren en rottend ooft kunnen bekogelen.
Ook vind ik dat het verbod op wapens opgeheven moet worden. Ik wil een geweer en een pistool hebben. Een geweer omdat ik dat mooi vind, en een pistool om dezelfde reden.
Verder ben ik van mening dat ik geheel gratis medische hulp moet krijgen van een knappe arts (van het vrouwelijk geslacht) van ongeveer 28 jaar. Ze moet ook iets weten van psychologie en literatuur en ze moet me geruststellen, dus altijd bij me zijn. Volgens mij heb ik namelijk elke dag een beetje koorts, al zeggen de thermometers dat dat niet zo is. Ik weet dat ik niet in orde ben, maar waar het zit en hoe het verder gaat, weet ik niet. Ik sluit niet uit dat ik mettertijd krankzinnig word.
Verder moeten mijn exen A., F. en P. per brief hun excuses aan mij aanbieden en ook nog mondeling hun spijt betuigen met de woorden: ‘We hebben je vreselijk veel onrecht aangedaan.’ Ik krijg tevens het recht om hun nieuwe verloofden in het openbaar te beledigen, waarbij zij verplicht moeten lachen om de grappen die ik maak.
Mijn exen moeten het ook uitmaken met hun huidige verloofden. Ik zoek nieuwe uit! Die nieuwe verloofden moeten allemaal vervelender, saaier en sowieso minder zijn dan ik. (Ze mogen dus niet academisch gevormd zijn en dienen heel erg slecht in bed te zijn.)
Verder eis ik dat menselijke wezens weer doodsbang worden voor allerlei dingen die ze zelf niet kunnen begrijpen, zoals stemmingen, emoties, de nacht, et cetera. Wie bang is gedraagt zich namelijk altijd beschaafd en iedereen is tegenwoordig maar moedig.
Ik zou op scholen willen verplichten dat er passie en hartstocht komt. Wie geen passie of hartstocht voor iets of iemand kan ontwikkelen, moet dood. Wie saai is, moet ook dood.
Tevens - dit is een heel belangrijk punt - dient er een politieke partij te worden opgericht die ‘Tegen de jeugd’ heet en waarvan ik voorzitter ben. Wij zijn tegen de jeugd. De jeugd doet namelijk maar. De jeugd hoeft nergens moeite voor te doen. Ze neuken gewoon en vinden dat normaal. Ze kennen geen verdriet. De jeugd moet expres verdriet worden gedaan! De jeugd maakt ons kapot door mooi en gezond te zijn en wij kunnen geen kant op met onze jaloezie. (‘Tegen de jeugd! Tegen de jeugd! Tegen de jeugd!’)
Alles is tegenwoordig maar meteen goed; je hoeft niks meer te kunnen.
En mensen zoals ik moeten kunnen denken wat we willen; en daarom dient op politiek correct denken censuur te worden gepleegd. Van staatswege! Leve onze beschaving! Leve de cultuur!