Om over mensenmassa’s maar niet te spreken. Het is oorlog, een en al oorlog. Waar wachten wij dus op? Schrik niet: op jou, lezer! Word een tweetrapsraket! Werk eerst in stilte aan jezelf, om van een nul tot tenminste het cijfer een te promoveren. Trek je vervolgens niet terug in een Himalayaklooster, zoals ik heb gedaan. Want een geïsoleerde een (twee, of desnoods drie, of een negen zoals ik) blijft een een, twee, drie of negen. Kortom, blijf op je plek. Ga geen enkele nul uit de weg. Integendeel, word een met hen!
Totdat je uiteindelijk de leider wordt. De een, verrijkt met twee nullen, is honderd waard. Vier toegevoegde nullen brengen ons op tienduizend. Zes nullen brengen ons op een miljoen. Verdere informatie vind je moeiteloos via je zakjapanner.
Pas als de maatschappij op deze wijze is heringericht, ben ik bereid weer naar de bewoonde wereld terug te keren. Trouwens, God is het met mij eens. Hij denkt er zelf precies zo over. Dus wacht niet, de handen in je zak, op onze terugkomst. Aan het werk, sufferds, lapzwansen, nullen en leeghoofden en andere quasi-intellectuelen!