De Groene Live #26: Strijd om de ziel van Amerika. Kijk woensdag om 20.30 naar de live-uitzending. Meer informatie

9 en 10 april

Frascati Internationaal: Poëzie van het alledaagse

In april presenteert Frascati met L'Effet de Serge van Philippe Quesne, Cheap Lecture & The Cow Piece van Jonathan Burrows en Matteo Fargion en Double Points: HELL | PARADISO van Andrea Božic en Emio Greco | PC voorstellingen waarin de schoonheid van het alledaagse op een fenomenale manier wordt geopenbaard.

Medium poezie

Ogenschijnlijk eenvoudige, ongedwongen voorstellingen die de poëzie van het gewone leven benadrukken en menselijke tekortkomingen op een subtiele wijze aankaarten. De producties van Quesne en Burrows/Fargion worden gekenmerkt door een sterk gebruik van compositie, ritme en muziek. Bovendien zijn het voorstellingen die een groot gevoel voor humor combineren met een bijna kinderlijk enthousiasme en plezier.

De voorstellingen van Poëzie van het alledaagse zijn in combinatie met elkaar te bezoeken. Op 9 en 10 april is het mogelijk om L'Effet de Serge te combineren met de double bill Cheap Lecture & The Cow Piece óf the double bill Double Points: HELL | PARADISO van ICKamsterdam voor een speciale combinatieprijs van € 21 (geen kortingen).

voor meer informatie zie Frascati.nl