Gelukkig komen er hele truttige euro’s, zodat elk land zijn eigen muntje wel weer zal houden. Gelukkig is Nederland in zijn totaliteit schijnheilig over het soft-drugsbeleid. Alleen door zo door te gaan kan er op den duur iets gebeuren aan de achterdeurtoevoer van de voorraad.
Gelukkig krijgen wij het Eurovoorzitterschap de eerste helft van 1997, dan kunnen we even uitrusten omdat er geen revolutionaire besluiten ten aanzien van ons binnenland genomen zullen worden.
Gelukkig durft mijn voornaamgenote eindelijk eens iets te zeggen over het uit de hand gelopen systeem van de taxivergunningen. Nu de prijzen van voetbalbenen nog. En de bedragen die topsporters verdienen.
Gelukkig krijg ik weer verschrikkelijke kerstkaarten, zodat ik me lekker kan ergeren aan het geld dat dat kost en kan fantaseren over de goede dingen die bedrijven en overheid anders met dat bedrag zouden kunnen doen.
Gelukkig ben ik een alleenstaande die op feestdagen een boterham kan eten en op Oudejaarsavond om tien uur naar bed mag.
Gelukkig ben ik gelukkig en ik wens u een heel prettig, gezellig en lacherig 1997. Mezelf wens ik een leuk 2000 en volgende jaren, als ik maar wel dit jaar de Staatsloterij win.
Ik eis wel dat u zich gedraagt.