Ieder jaar is de oude binnenstad van Deventer het podium voor meer dan 30 dichters. Rondom Theater Bouwkunde dragen zij voor uit eigen werk in het intieme decor van middeleeuwse kloostertuinen.

Toonaangevende Nederlandse en Vlaamse dichters lezen hun gedichten en het publiek leert debutanten kennen. Een muzikaal programma zorgt voor de luchtige noot. In de theaterzaal van Theater Bouwkunde kunnen nieuwe presentatievormen van poëzie ontdekt worden. Restaurant Bouwkunde verzorgt een smakelijk tweegangen buffet.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is al in volle gang! Klik hier om direct kaarten te kopen via internet. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen voor kaarten. De kassa aan ons kantoor (Papenstraat 30) is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 13:00 uur.

Nieuwsbrief
Op de website van Theater Bouwkunde kunt u zich inschrijven voor de algemene nieuwsbrief en zo te zijner tijd op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen. Ga naar de website, klik links op ‘Programma’ en dan kunt u bovenin kiezen voor Inloggen of Account aanmaken. Volg de aanwijzingen en vergeet het vinkje voor de nieuwsbrief niet! U kunt ons ook een e-mail sturen op het onderstaande adres, met als onderwerp ‘Aanmelding Nieuwsbrief’, vermeld dan uw naam en telefoonnummer.
Voor vragen kunt u mailen naar: tuinfeest[at]theaterbouwkunde.nl

Het Tuinfeest is ook te volgen via Twitter: www.twitter.com/HetTuinfeest (@HetTuinfeest)

(Persbericht)

Boek een leuke overnachting in Huis Nieuw Rande (Arrangement Het Tuinfeest)
1 of 2 overnachtingen in één van de ruime landhuiskamers
* ontbijt op (zaterdag) en brunch (zondag) in de Salon
* vervoer naar het Tuinfeest
* vanaf € 50,- per persoon per nacht
Meer informatie

Graag tot ziens bij Het Tuinfeest 2011!