Veel van Reijseger’s samenwerkingsverbanden ontstijgen de genres. Spelen met improviserende ensembles, musici van Surinaamse en Antilliaanse, Zuid- en West Afrikaanse, Amerikaanse en Indiase afkomst en het geven van soloconcerten vormden het hoofdbestanddeel van zijn concertpraktijk. Componeren volgde later.

Reijseger geeft soloconcerten op 4-snarige cello en op 5-snarige cello. In 2010 ontving hij een ‘Edison Hedendaags Klassiek’ voor zijn 2e solo album ‘Tell Me Everything’ (Winter & Winter).

Ester Naomi Perquin (Utrecht, 1980) groeide op in Zierikzee, en is sinds enkele jaren woonachtig te Rotterdam. In 2006 afgestudeerd in de richting poëzie na het volgen van de vierjarige deeltijdopleiding aan Schrijversvakschool Amsterdam. Werkte in de gevangenis om haar studie te kunnen betalen. Ze publiceerde gedichten in De Tweede Ronde en Tirade en debuteerde in het voorjaar van 2007 met de bundel Servetten halfstok. Voor deze bundel ontving ze in oktober 2007 te Brussel de debuutprijs Het Liegend Konijn.

In 2008 verscheen haar tweede bundel Namens de ander. Voor de bundels samen ontving ze de Lucy B. en C.W. van der Hoogt-prijs 2009.

Speeldatum : zondag 6 november 2011
Entree: € 17,50
Aanvang: 16.00 uur
Kaartverkoop : via onderstaande link