zondag 27 januari (15-17 uur), StudioK te Amsterdam

Schrijvers uit Oost #4

De literaire roadschow Schrijvers uit Ooststrijkt op 27 januari neer in Studio/K. Schrijvers Anton Valens, Ivo Victoria, Anja Sicking en Philip Snijder zijn te gast. In een levendig gesprek, dat wordt geleid door Teuntje Klinkenberg en Jessica Swinkels, gaan ze in op hun werk, obsessies, inspiraties en ander begeesterd materiaal.

Ook schrijven ze speciaal voor het programma een tekst waarin Amsterdam-Oost een rol speelt. En als altijd wordt de bijeenkomst afgesloten met de winnaar van de wedstrijd Schrijf je Straat.

Na afloop kan er samen gegeten worden, aansluitend worden er documentaires getoond over Komrij en Bernlef. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd! De Java Book Shop zorgt voor een toepasselijke collectie.

*Schrijvers uit Oost is een literair jaarprogramma dat zich richt op schrijvers die wonen en werken in Oost. Zij tonen werk van andere kunstenaars dat hen als schrijver beïnvloedt. Inmiddels komt publiek uit stad en land op deze presentaties af.

Praktisch: Schrijvers uit Oost #4, zondag 27 januari 15-17 uur, inloop 14:30. Kaartje € 5, maaltijd € 15 (incl. speciaal filmprogramma na afloop). Beperkt aantal plaatsen! Reserveren info@schrijversuitoost.nl, o.v.v. reserveren; vermeld duidelijk of u wilt blijven eten.