21 maart, NASA Amsterdam

Spring Rituals

…I Missed Your Performance - Performance Series at NASA is een serie performatieve events die in de loop van de komende maanden plaats zal vinden bij NASA. Deze performances verenigen diverse artistieke disciplines zoals beeldende kunst, muziek, geluidskunst en theater - met of zonder script, gepland of geïmproviseerd.

Medium voindevoin

Elk event wordt geënsceneerd voor een publiek, dat soms een passieve rol vertolkt en soms actief bij de performance betrokken wordt en vormt daarmee een interface tussen de performer en het publiek. Dit programma bevraagt de aard van performance, evenals de rol en verwachtingen van het publiek in relatie tot deze interdisciplinaire en veelzijdige artistieke uiting.

Spring Rituals is een avond gevuld met nagenoeg allemaal nieuwe performances van Uta Eisenreich, Kinga Kielczynska, Snejanka Mihaylova en Voin-de-Voin over rituelen, symbolen en metafysica. Deze performances worden uitgevoerd door kunstenaars die hun inspiratie halen uit tradities, cultuur, mythen en geloof. Ze zijn gefascineerd door intense en vervreemde ervaringen en het buitenaardse en hopen dit ook op te kunnen roepen in ons dagelijks leven.

meer informatie