Ook deze uitspraak zal B. niet redden.
Dat de minister-president zijn wekelijkse persconferentie misbruikt voor partijpolitieke propaganda, helpt B. evenmin. Niets helpt hem meer, omdat hijzelf de afbraak veroorzaakt.
Oom Arie heeft geen wapenvergunning, terwijl commissaris B. van het familiebedrijf heeft gezegd dat dat wel zo was, want oom Arie is een jager. Zo, de dierenbescherming stemt ook niet meer op B.
Ik zie met spanning de verkiezingsuitslag tegemoet. De PvdA de grootste? Als ik naar de lijsttrekkers kijk, zou dat verdiend zijn. Brinkmans uitspraken zijn bijzonder gevaarlijk voor de zwakkere groepen, zoals ouderen en vluchtelingen, jongeren zonder werk en vrouwen. Van Mierlo is oud geworden en maakt geen keuzen.
Bolkesteins uitspraken over Nederland dat vol is, zijn al voldoende reden om niet op hem te stemmen.
Als ik dan kijk naar de rustige, weloverwogen en ontspannen manier waarop Kok duidelijk stelling neemt, dan kan ik niet anders dan hem de beste vinden. Op GroenLinks met Ina Brouwer die geheel wordt weggespeeld door Rabbae, kan ik niet stemmen omdat ik de uitspraken van Rabbae niet vertrouw. Ik denk dat zijn ware aard na de verkiezingen duidelijk zal blijken.
Zijn het hier, zoals sommigen zeggen, Amerikaanse toestanden? Een beetje wel. Dan mag ik ook. Stem op mij! Ik sta nummertje 58 op de PvdA-lijst.
Nu ik het echt opgeschreven heb, staat het toch enigszins onwennig voor mijn neus. Nou ja, heel Amerikaans dus.
Gaat u wel stemmen alstublieft?
Ik wil graag in een democratie blijven wonen, vandaar. En er dreigt gevaar van rechts, vandaar.
Bescherm uzelf door te stemmen.