Cadeautjes moet je zien als prooien die je voor ze hebt meegenomen na de jacht. Dus eigenlijk is het fout om alleen bloemen mee te nemen - die kun je overal vinden. Eten is al beter (zoals bonbons, jam, zoete dingen) maar dat zijn geen cadeautjes waardoor je vrouwen aan je kunt binden.
Vrouwen doe je het meest plezier met cadeautjes die rechtstreeks verwijzen naar de jacht en laten zien hoe goed dan wel sterk je bent. Geef dus nooit één, maar geef een aantal cadeaus - dat willen ze. Dat mogen kleine dingen zijn, zoals bijvoorbeeld: bloemen, (mooi) bonbons (lekker) en een broche of een ring. Sieraden suggereren altijd dat ze afgepakt zijn van een andere vrouw, dus dat is zeer goed! Daarom zijn sieraden ook populair.
Kettingen zijn ook altijd goed, want een ketting om de nek is rechtstreeks: jij bent van mij, ik wil jou, vanaf nu ben jij van mij. Hoe stom die ketting ook is (vooral in het buitenland heb je hele mooie), vrouwen vinden ze altijd mooi. Net als ringen met opzichtige stenen.
Je moet vrouwen nooit een zweep geven, of een aantekenboekje waarin ze dingen kunnen opschrijven. Dat zijn eerder cadeaus die zij aan jou moet geven. Nee, vrouwen houden van trofeeën van andere vrouwen. Als je een ketting geeft, of een ring, is het het beste om te zeggen: ‘Die is nog van mijn moeder geweest.’ Wanneer je dat zegt, ben je eigenlijk al bijna getrouwd. Vrouwen zijn er weerloos tegen.
Zeg nooit: ‘Deze ketting is van een vorige vriendin!’
Hoewel een vrouw dat graag heeft, wil ze dat niet horen.
Beter is het om te zeggen: ‘Ik heb deze ketting altijd al willen kopen, maar ik had er nu pas geld voor.’ Dat vinden ze heerlijk. Het suggereert twee zaken: zij inspireren jou tot het verdienen van veel geld (met andere woorden: door hen word jij een goede jager), en twee: je suggereert dat er iets uitzonderlijks voor ze wordt gekocht.
Ook goed trouwens als cadeau: een ketting van muntjes. In Afrikaanse culturen heb je vaak dat mannen kettingen geven van tanden van een roofdier. Heel goed. Maar de tanden van een roofdier zijn in onze maatschappij geld. Puur geld.
Daarom houden vrouwen ook van schoenen met munten erop. De pennyshoe. Of van een broche met een Romeinse munt. Geef altijd iets met een afbeelding erop van een mannenhoofd. (Griekse Goden zijn goed.) Dat lijkt op een scalpel. Alsof je dat hoofd voor hun, de vrouwen dus, hebt afgehakt.
Je moet uiterst voorzichtig zijn met het geven van schoonheidsmiddelen of kleren. Het geven van een kledingstuk kan betekenen: hij vindt mij niet mooi genoeg. Wel is goed om een kledingstuk, dat zij uitgezocht heeft, te betalen, maar bedenk wel dat dit maar even indruk maakt.
Het meeste indruk maken nog altijd de cadeaus waarmee vrouwen zich onderscheiden van andere vrouwen: uitzonderlijke zaken dus.
Maar welke cadeaus moet je nu geven die de seksualiteit bevorderen? In wezen bestaan die niet. Vrouwen willen de paringsdaad niet verrichten uit dankbaarheid. Ze willen de paringsdaad verrichten omdat ze een kind willen - als ze jong zijn.
Het mooiste geschenk dat je een vrouw dan ook kunt geven is een kind.
Maar als dat niet meer kan, dan wil een vrouw het met je doen wanneer je als man vader, zoon en baby tegelijk bent. Daarom is de macho-man (vader) die brutaal en opstandig is (zoon) en binnenskamers huilt om liefde en aandacht en schreeuwt om lekkers (baby), altijd bijzonder populair. De verlegen jongen daarentegen die niet goed weet wat te zeggen, koopt zich suf aan cadeaus en krijgt altijd de kous op zijn kop!