Ik ben voornamelijk alleen thuis geweest, heerlijk, maar aangezien ik in mijn eentje nooit een druppel alcohol drink, omdat ik daar niks aan vind, ben ik opgezwollen van de cola light. Nou ja, gelukkig zijn die rotdagen weer voorbij. Vanaf vandaag ga ik weer naar gewone winkels, hoewel die iets verderop gelegen zijn, maar tegenwoordig wel open op zondag. Ik kan het dus zo verdelen dat ik nooit met zware tassen loop en wel bij de boekhandel naar binnen ga.
Ik ben altijd van plan om die verschrikkelijke dagen in bed te blijven, maar ik kan dat absoluut niet. Dus zit ik eerst midden in de nacht aan mijn tafel, gewoon wakker geworden. Ik blijf daar zitten tot de slaap mij vat, lees wat, moet koffie drinken en ga dan weer naar bed, met het vaste voornemen niet op te staan.
Een paar uur later word ik wakker en vlieg opgewonden mijn bed uit. Heerlijk, een nieuwe dag. Bah, in bed blijven. Lekker onder de douche. Oppassen dat ik niet val. Iets te veel parfum opspuiten. De krant van beneden halen. Een boterham roosteren, een nieuwe gewoonte omdat ik iets moet eten voor ik mijn medicijnen mag nemen.
Ik zit. Het is een uur of zeven. Lekker.