Sommige vrouwen hebben een handicap aan de eileiders, waardoor ze van buitenaf geholpen moeten worden, andere vrouwen hebben een man met zwak zaad.
Dat zwakke zaad is een ernstige bedreiging voor het voortbestaan van de mens. De kwaliteit gaat snel achteruit. Het milieu is daar een beetje debet aan, maar ook de mode. Nauwe spijkerbroeken en te nauwe onderbroeken zorgen ervoor dat het erg gaat broeien en gloeien in het kruis en dat is slecht voor het zaad. Het zaad hoort een beetje koel te blijven en de ballen moeten lucht hebben. Het werkt een beetje op mijn lachspieren dat vrouwen het zwakke geslacht genoemd worden, terwijl het uitsterven van de mensheid binnen niet al te lange tijd te wijten is aan het zwakke zaad.
Wij vrouwen hebben een prachtig wapen in ons hoofd gekregen. Terwijl we vriendelijk luisteren of knikken naar een dikdoener of een macho, hoeven we alleen nog maar in ons hoofd te denken: zwak zaad. Vol deernis denken we aan het broeikruis.
Maar wat te denken van het feit dat vrouwen vanwege dat zwakke zaad heel sterke hormoonbehandelingen krijgen om het embryootje binnen te houden, terwijl die vrouwen niets mankeert? Het ligt niet aan die vrouwen, maar aan het zwakke zaad. Rare wereld.