3 maanden 30 euro
3 maanden 30 euro

Lees De Groene Amsterdammer nu drie maanden voor slechts 30 euro. Op papier. Geheel vrijblijvend. Dit proefabonnement stopt aan het einde van de periode automatisch.

U ontvangt De Groene wekelijks in de brievenbus en krijgt onbeperkt toegang tot de app en onze website.

Extra: 700 films

Als extraatje sturen wij u een welkomstmail met daarin een unieke code die u recht geeft op een maand gratis toegang tot het online filmplatform CineMember met 700 prachtige arthousefilms, waaronder vele publieksfavorieten van het filmfestival Movies That Matter. Ook het gratis proefabonnement op CineMember loopt automatisch af, dus u zit nergens aan vast.

Filmclub

Tevens krijgt u toegang tot onze online Groene-Filmclub, met iedere maand een jounalistieke documentaire die te zien is geweest op IDFA, Rialto World Cinema of Movies That Matter, ruim voorzien van achtergrondverhalen door redacteuren van De Groene Amsterdammer. Deze maand is dat de documentaire Western Arabs (2019). Een indrukwekkend rauw portret vol liefde, gemaakt door een migrantenzoon die zich afvraagt of hij niet net zo wordt als zijn agressieve vader, een van de eerste Palestijnse vluchtelingen in Denemarken.