3 maanden 30 euro
3 maanden 30 euro

Lees De Groene Amsterdammer nu drie maanden voor slechts 30 euro. Op papier. Geheel vrijblijvend. Dit proefabonnement stopt aan het einde van de periode automatisch.

U ontvangt De Groene wekelijks in de brievenbus. Bovendien krijgt u toegang tot de app en de website.

Extra: 700 films

Als extraatje sturen wij u een welkomstmail met daarin een unieke code die u recht geeft op een maand gratis toegang tot het online filmplatform CineMember met 700 prachtige arthousefilms, die u onbeperkt kunt kijken, waaronder vele publieksfavorieten van het filmfestival Movies That Matter, zoals The Florida Project, Foxtrot, The Death of Stalin, Fuocoammare, Una Mujer Fantastica of The Third Murder. Ook het gratis proefabonnement op CineMember loopt automatisch af, dus u zit nergens aan vast.

Filmclub

Tevens heeft u toegang tot onze online Groene-Filmclub, met iedere maand een jounalistieke documentaire die te zien is geweest op IDFA, Rialto World Cinema of Movies That Matter, ruim voorzien van achtergrondverhalen door redacteuren van De Groene Amsterdammer. In december is dat: The Infinite Race. De documentaire vertelt aan de hand van prachtige beelden de geschiedenis van een volk in Mexico met een hardloopcultuur die eeuwen teruggaat, de Tarahumara, dat door ontbossing en drugskartels in haar bestaan wordt bedreigd.
.
De Groene liever alleen digitaal? Ga naar groene.nl/3maandendigitaal

Lees De Groene Amsterdammer en steun onafhankelijk, kritisch en betrokken denken.