10 weken €15
10 weken €15

Lees De Groene Amsterdammer nu 10 weken voor slechts 15 euro. U ontvangt De Groene wekelijks bij u thuis en krijgt volledige toegang tot onze app, website, online filmclub en 700 arthouse films. Het proefabonnement stopt aan het einde van de periode automatisch.

Lees De Groene en steun onafhankelijk, kritisch en betrokken denken.
Xandra Schutte, hoofdredacteur

Extra: 700 films

Via het online filmplatform CineMember krijgt u als proefabonnee van De Groene gratis toegang tot 700 prachtige arthousefilms. Wij sturen u een unieke code om de gratis maand te activeren. Ook het proefabonnement op CineMember loopt automatisch af.

Filmclub

Tevens heeft u toegang tot onze online Groene-Filmclub, met iedere maand een jounalistieke documentaire die te zien is geweest op IDFA, Rialto World Cinema of Movies That Matter, ruim voorzien van achtergrondverhalen door redacteuren van De Groene Amsterdammer. In december is dat: The Infinite Race. De documentaire vertelt aan de hand van prachtige beelden de geschiedenis van een volk in Mexico met een hardloopcultuur die eeuwen teruggaat, de Tarahumara, dat door ontbossing en drugskartels in haar bestaan wordt bedreigd.

De Groene liever alleen digitaal? Ga naar groene.nl/10wekendigitaal