Steun De Groene Amsterdammer

De Groene Amsterdammer is sinds 1877 het lijfblad voor onafhankelijke, kritische en betrokken denkers. U steunt ons met een donatie aan Stichting 1877. Deze stichting heeft een ANBI-status. Daardoor zijn uw donaties niet alleen aftrekbaar, ze komen ook in een apart potje terecht voor bijzondere journalistieke projecten. U draagt zo bij aan de verdere versterking van dwarse, intelligente, onafhankelijke en hoogwaardige journalistiek.

Als u ten minste €50 doneert ontvangt u als dank de Dissidente leeslijst, een essaybundel over boeken die in onderdrukking werden geschreven, samengesteld door redacteuren van De Groene Amsterdammer. Wij sturen het u toe in de loop van april, zodra het van de drukker komt.

Meer informatie over doneren

U doneert aan Stichting 1877. Daarmee draagt u bij aan de journalistieke missie van De Groene Amsterdammer.

Stichting 1877 is een culturele ANBI. Dit betekent dat de stichting als goed doel is vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfbelasting. De stichting is speciaal opgericht voor kleinere en grotere schenkingen, legaten en nalatenschappen.

Stichting 1877 is de stichting achter Fonds 1877, dat diepgravende journalistieke projecten mogelijk maakt die essentieel zijn voor het goed functioneren van onze democratische rechtsstaat, maar een buitengewone tijdsinvestering vergen, waardoor redacties en individuele journalisten er te weinig aan toe komen.

Stichting 1877 steunt ook andere bijzondere journalistieke projecten, waaronder het Martin van Amerongen-fellowship, het literair tijdschift De Gids en bijzondere bijlagen en evenementen, zoals de uitreiking van de Anil Ramdas Essayprijs.

Alles weten over doneren, periodieke giften of het nalaten van een legaat? U vindt het bij De Groene financieel ondersteunen.

Ja, ik ondersteun De Groene en doneer:

Uw gegevens

Optioneel

Betaalwijze