Hoe werkt het

  1. U reageert hier op een kennismakingsklaver
  2. Uw reactie wordt doorgestuurd nadat deze door De Groene Amsterdammer is bekeken
  3. U ontvangt van ons een bevestiging als uw reactie is doorgestuurd
  4. Uw ‘Klavertje’ kan hierop zelf besluiten via e-mail contact met u op te nemen.

U gaat reageren op deze klaver:

Van ‘global’ naar ‘local’. Ik (vrouw, 65 jaar, sinds kort met pensioen en wonend in Rotterdam) had veel willen reizen maar nu dit voorlopig moeilijk(er) is geworden, wil ik graag dichter bij huis (liefst Rotterdam en omgeving) nieuwe vriendschappen opbouwen. Ik wandel en fiets veel; Rotterdam als grote havenstad met oude polders en de zee in de directe omgeving heeft mij zo veel te bieden. Verder lees ik graag (vooral Britse en Amerikaanse fictie en non-fictie op historisch en sociaaleconomisch gebied) en ik volg nieuws en ontwikkelingen via NRC, Guardian en Groene. Maar ik hou ook erg van films (Picl) en documentaires (IDFA) en van gezond en goed koken/eten. Spreekt dit je aan? Dan hoor ik graag van je.

Uw reactie

Dit is het onderwerp van de e-mail die wij aan uw potentiële ‘klavertje’ gaan sturen

Uw gegevens

Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om reacties af te keuren. Hier krijgt u wegens technische redenen geen bericht van.

Wij streven ernaar om uw reactie binnen twee werkdagen te beoordelen. Als uw reactie wordt goedgekeurd, dan worden alle gegevens die u hierboven heeft ingevuld per e-mail verstuurd aan de plaatser van het klavertje. U krijgt hier per e-mail bericht van.

Vanaf dat moment is De Groene Amsterdammer niet meer betrokken en is het aan de ontvanger van uw reactie om contact met u op te nemen.

U kunt slechts één keer per advertentie reageren.