kennismaking

 • gevraagd reageer

  Ik ben een zorgzame en sterke vrouw (43) met drie jonge kinderen, tijd, ideeën en mooi huis (072). Ik zoek een zorgzame en sterke man met kind(eren) om mee te fuseren tot één familie. Trefw: muziekschool, uitpakken op feestdagen, Nacht van de Filosofie, wandeltochten, Balkan Beat, Rutger Bregman's boeken.

 • gevraagd reageer

  Hoogste tijd voor aanraking. Letterlijk en figuurlijk. Daarom wenst zachtaardige musicus zich lichte, warme, vrouwelijke metgezel tot 50. Kunst, vrolijkheid, diepgang. Reacties met treffend beeld.

 • aangeboden reageer

  Neerlandica met heldere stem en blik, opgeruimd karakter, heeft op haar 68ste de Kilimanjaro beklommen, wil graag kennismaken met een nieuwe vriend. Erudiet, financieel onafhankelijk, muzikaal, eerlijk, optimist en gericht op de toekomst zijn steekwoorden die op jou en ook op mij van toepassing zijn. Je reactie met foto zie ik graag tegemoet.

 • gevraagd reageer

  Ik zoek nieuwe vrienden/innen. Speels en spontaan, kritisch en mét kleine kantjes. We kunnen schrijven? Heb grote interesse in de ander ook al ben ik graag op mezelf. (44 jarige vrouw uit Antwerpen)

 • aangeboden reageer

  Breed geïnteresseerde temperamentvolle jeugdige alt, acad., soc.beroep, wandelen/kunst/cultuur, zou graag het komende pensionadobestaan uitzingen met gelijkgestemde niet-rokende levenswijze muziekliefhebber. Geen hoge l.a.t., gewoon het beste in elkaar naar boven halen.

 • aangeboden reageer

  Man, 55 superjong, zwart haar, fantastische lach, sprankelende persoonlijkheid, lief, met Colombiaanse roots, Zkt Lieve dame vanaf 45+ voor vriendschap en wie weet, buurt 020!

 • aangeboden reageer

  Ben jij die sprankelende zestiger die met ondernemende vrouw uit Amsterdam op zoek wil naar een woning in of dicht bij de natuur?

 • gevraagd reageer

  V 67, ac, ik houd van lange wandeltochten en muziek, nodig graag vrienden uit om voor hen te koken, ben maatschappelijk-betrokken en actief. Hoe leuk zou het zijn om dit te delen met een hartelijke man.

Overzicht klavers…