Kennismaking header

Vergeet Tinder. Ook al lijkt de zomer voorbij, het is nooit te laat voor een zomerliefde. Doe inspiratie op in ons zomernummer - dat 50 jaar na The Summer of Love de liefde als thema heeft - plaats hier een contactadvertentie en ontmoet uw zomerliefde. Wilt u in contact komen met uw zomerliefde? Mail uw reactie naar zomerliefde@groene.nl onder vermelding van het nummer in de advertentie.

kennismaking (alle klavers)

 • aangeboden

  Je zou het niet zeggen maar toch is het zo: vanzelf boven de zeventig geraakt: levendige vrouw, leest veel, ziet veel en blijft graag op de hoogte, heeft een paar tijdrovende hobby’s en wil toch ook nog een aantal plaatsen (in Europa) bezoeken, liefst in inspirerend gezelschap (m/v) maar niet met een groep. Lijkt dit iets? mail naar amglapt@gmail.com en dan zien we wel of het klikt. (No.56)

 • aangeboden

  Beminnelijke man, midden vijftig, stijlvol gekleed en jazzliefhebber merkt dat disco- en dance muziek hem in beweging brengt, de dansvloer op sleurt. Welk levendig, kritisch en elegant vrouwmens (40 - 55 jr.) boordevol slechte grappen en gevatte humor wil mij hierin vergezellen? Ik ben ook niet vies van een prachtig diner, met als hoofdmenu lang natafelen. En jij? (No.67)

 • gevraagd

  A'dammer (43, down to earth) zoekt iemand die ook periodiek vast (intermittent fasting) en zich daar thuis bij voelt. Is niet op zoek naar relatie, diëtist of wanhopige afvallers. Wel naar gelijkgestemden om eens wat ervaringen uit te wisselen. Let him know! vastenadam@gmail.com

 • aangeboden

  020 Samen naar museum, concert of film? En als het klikt: ontbijten met de weekendkrant? Vr. (44) zkt. ongeb. man. (No.71)