kennismaking

Vergeet Tinder. Op zoek naar liefde? Plaats hier uw kennismakingsklaver of reageer.

 • gevraagd reageer

  Nog levende jongeheer (25) zoekt zonnige mejuffrouw om samen popcorn te laten aanbranden, te dansen op deinende discodeuntjes en terraszittend voorbijgangers psycho-analytisch te doorgronden. PS: valt op mensen die hierop reageren.

 • gevraagd reageer

  Gevraagd: ik, een 25-jarig en best leuk meisje, zoek een vrolijke jongeman om samen mee te flaneren. Jij mag ook soms zeggen waar we heen gaan.

 • aangeboden reageer

  Blauwogige brunet (M, 27) verlangt naar een exotische flirt (V) om de passie voor Latijns-Amerikaanse dansen mee te delen. Ben jij mijn uitdaging?

 • aangeboden reageer

  Energieke hardwerkende man (27) met speelse humor draait graag een plaatje voor een dame die op Johnny Guitar Watson haar charme kan dragen. Delen wij binnenkort een groove op vinyl?

 • aangeboden reageer

  Een vrouwmens (26), vrij als een vogel, is op zoek naar een enthousiast, sociaal en lief manmens. Ik houd van dansen en fotograferen, van mooie films en van de natuur. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Laat de vogel dan niet over het net vliegen!

 • gevraagd reageer

  Sportieve dierenliefhebster (25), veganist, stoer & lief, zoekt jonge prins met humor om mee op avontuur te gaan

 • aangeboden reageer

  Charmante, avontuurlijke vrouw (39) met een goede dosis humor zoekt haar evenknie. Lees graag. Hou van een lekker glas wijn en een goed gesprek. Twee kinderen (basisschool).

 • gevraagd reageer

  Oosten van het land: Man, 66 jaar, zoekt wat dikke, stevige man met humor om samen mooie dingen te ondernemen.

 • aangeboden reageer

  Balkontuinierster (37) zoekt medereiziger voor binnen- en buitenexpedities. De paden op en de lanen in, en dan naar binnen voor technicolor klassieker of vage arthouse sh*t. The Apartment meets God's Own Country.

 • gevraagd reageer

  Warm, nieuwsgierig, betrokken en speels vrouw-mensch (50), zonder enige ervaring op contactadvertentie gebied, trekt haar stoute schoenen aan. Welk leuk, vrij, creatief, reis- en danslustig man-mensch van ongeveer dezelfde leeftijd wil samen uitproberen hoe dit uitpakt? Wie weet, misschien gaan we wel een boel moois zien en beleven.

 • aangeboden reageer

  jazz-zangeres 59 zoekt een gezellige man met humor om samen een vriendschap of meer op te bouwen.

 • aangeboden reageer

  Nu ben toch maar op zoek naar zoiets als een relatie, het mag ook een andere naam krijgen. Iemand van mijn leeftijd (25) zou leuk zijn, iemand van het eigen geslacht (M) ook, maar verrassingen zijn ook goed. Mijn interesses laat ik hier niet achter, want ik ben ook geïnteresseerd in mensen die in andere dingen geïnteresseerd zijn dan ik. Maar ik wil toch wel even stellen dat katten of poezen eigenlijk niet als huisdier gehouden zouden mogen worden. Daarnaast vind ik Rotterdam de aantrekkelijkste stad in Nederland en ik zou mijzelf daarom met trots een “Groene Rotterdammer” willen noemen.

 • aangeboden reageer

  Speelse hybride tussen meisje en vrouw (27) zoekt man die stabiel is, veel zelfspot heeft (!) en niet te moeilijk doet over al dat waar mensen moeilijk over doen. In de aanbieding: zeer vrolijk karakter dat weinig beren op de weg ziet en vaak in is voor een avontuur, project, feestje of discussie.

 • aangeboden reageer

  Spannende jonge/oudere man die nog veel nieuwe dingen wil beleven. Ik ben jonge/oudere vrouw (74) en heel nieuwsgierig naar onbekende verten. Wil graag uitdagingen aangaan. Wellicht ben jij zo'n uitdaging? Ik werk nog steeds een beetje, jij ook? Een glas wijn kan altijd, lijkt je dat wat?

Overzicht klavers…