kennismaking

Plaats uw klaver

aangeboden reageer

Als je merkt dat je hart ergens niet welkom is, verlies het daar dan niet. Dat hart heb ik nog, nu nog ergens onderbrengen. Actief beeldend kunstenaar, 78, 170cm, en ook, 5 maanden per jaar pleite, wie heeft er rond (010) nog een plekje?

aangeboden reageer

Vrouw (gay, 058, 1971) zoekt leuke vrouw (35+) met humor en diepgang. Uiterlijk en beroep(status) niet belangrijk.

gevraagd reageer

Wie heeft zin om dit voorjaar met mij, vrouw 61, een rondreis door het ZO van de VS te maken met als leidraad de woonplaatsen van favoriete (dode) schrijvers?

gevraagd reageer

Positief denkende, actieve vrouw (70) zoekt een aardige man die De Groene leest - maar die ook een dichtbundel of roman naast zijn bed heeft liggen. Op zondagochtend samen naar Buitenhof kijken, daarna een stevige wandeling door polders of duinen en onderweg de stand van de wereld eens goed doorakkeren. Naar concertzaal of museum zodra dat weer mag. Op de bank met een glas erbij een mooie film kijken, of allebei in een boek verdiept: allemaal goed. Woon je in (de naaste omgeving van) 071 dan zal ik je mailtje graag beantwoorden.

gevraagd reageer

Vrolijke, actieve vrouw zoekt aardige linkse vent die ook zo nu en dan de Groene leest. 050, 1963, humor en gezelligheid, tuin en wad, film en boeken, brandhout en buitendouche. Ik wil graag delen. Jij ook? Laat van je horen!

aangeboden reageer

Bescheiden niet onaantrekkelijke sportieve hartstochtelijk man 67 zoekt lieve vurige vrouw om in deze koude maanden elkaar te warmen.

gevraagd reageer

Gedrukte letters laat ik u hier lezen, maar met mijn warme mond kan ik niet spreken.... menige annonce heb ik al geschreven, ben menigeen een vreemdeling gebleven, en wien ik griefde weet ik niets te geven: liefde is het enige. ... ik zou wel onder deze woorden willen zijn, en door de letters heen van dit gedicht, kijken in uw lezende gezicht, en hunkeren naar het smelten van uw pijn. Doe deze woorden niet vergeefs ontwaken, zij kunnen zich hun naaktheid niet vergeven; en laat uw blik hun innigste niet raken, tenzij gij door de liefde zijt gedreven. Lees dit dan als een lang verwachte brief ( vrij naar Leo Vroman) Vrouw, 62 jr omgeving 020 hoopt op mail

gevraagd reageer

Noord Nederland. Ik ben een, 1.92m lange, slanke, ervaren, dominante academicus, 65 jaar. Niet moeders mooiste. Brede (culturele) belangstelling. In trefwoorden: Literatuur, klassieke muziek, concert, film, kunst, museum, zingeving, etentje, terras, bankhangen voor discovery... Ik zoek een warme, slimme, slanke, masochistische vrouw, (ach, je kent het klappen van de zweep) om het goede leven, eerst maar eens voorzichtig in een lat relatie, mee te delen.

aangeboden reageer

Liefde?!! Graag weer. Vrije, jonge, niet lelijke, interessante vrouw met eisen, zoekt dappere, idem man. En wel onmiddellijk. 020, 69, mag jong, mag niet oud en al helemaal niet saai. Ik kook lekker.

gevraagd reageer

Kom, laten we elkaar ontmoeten, wandelend, om daarna als NL weer open is, museum, theater, bios in te duiken. Ik, vr. 1970, in bezit van hond, ga voor 100% harmonieus.

aangeboden reageer

Samen kakken hoeft nou ook weer niet, maar ik (man, 42, randstad, vegaan) zoek wel intimiteit met een lieve, betrokken, kindvrije vrouw.

gevraagd reageer

Ik (v, 48, 020) wil graag wat leven delen, binnen en buiten, met man van rond mijn leeftijd. Op zoek naar inhoud en lichtvoetigheid, gesprek, lichamelijkheid en humor. Wat ik vraag heb ik ook in de aanbieding.

gevraagd reageer

Vrouw, 1965, loyaal en met brede interesses, zoekt hartelijke en actieve man om samen te genieten van leuke activiteiten en van elkaar. Zullen we ter kennismaking een rondje lopen in een park of een museum?

gevraagd reageer

1e Klaver GA37: wel helemaal maar te laat? Gepokt en zoek jou. Gewoon. Een man van 52.

Overzicht klavers