kennismaking

 • aangeboden reageer

  59 jarige meubelmaker met zeilbootje en blauwe ogen zoekt een opgewekte dame om te gaan koesteren. Moto: gezien worden door de ander en samen het leuke leven beleven. We hoeven niet op elkaar te lijken, de verschillen zijn interessanter.

 • aangeboden reageer

  Energieke, fysieke en mentale spring in 't veld van het vrouwelijk geslacht, vijftiger, zoekt levendige, invoelende en intelligente man met humor. 010, can travel.

 • gevraagd reageer

  Ik (v, 37, 030) ben Tinder beu. Zoek grappig slim persoon (m/v/x, 30-45) voor coronaproof date (& relatie?) Dans lees sport schrijf werk lach en bewonder. Wel kat, geen kind(erwens). Vega is een pre.

 • gevraagd reageer

  Van ‘global’ naar ‘local’. Ik (vrouw, 65 jaar, sinds kort met pensioen en wonend in Rotterdam) had veel willen reizen maar nu dit voorlopig moeilijk(er) is geworden, wil ik graag dichter bij huis (liefst Rotterdam en omgeving) nieuwe vriendschappen opbouwen. Ik wandel en fiets veel; Rotterdam als grote havenstad met oude polders en de zee in de directe omgeving heeft mij zo veel te bieden. Verder lees ik graag (vooral Britse en Amerikaanse fictie en non-fictie op historisch en sociaaleconomisch gebied) en ik volg nieuws en ontwikkelingen via NRC, Guardian en Groene. Maar ik hou ook erg van films (Picl) en documentaires (IDFA) en van gezond en goed koken/eten. Spreekt dit je aan? Dan hoor ik graag van je.

 • gevraagd reageer

  Ben jij, leuke originele man met humor, op zoek naar een vrouw die nooit verveelt? Schrijf mij: sprankelende jong-ogende vrouw (60), na jaren Zuid Afrika bezig in NL een houten huisje te bouwen, zoekt maatje en minnaar. Ik hou van kunst, buiten leven en goede gesprekken.

Overzicht klavers…