Kennismaking header

Wilt u in contact komen met uw zomerliefde? Mail uw reactie naar zomerliefde@groene.nl onder vermelding van het nummer in de advertentie.

kennismaking (alle klavers)

 • gevraagd

  vrouw wil vrouw. Zo om en nabij de 50 jaar en vief en snedig. Laten we lekker uit eten gaan in Amsterdam of omgeving. (No.72)

 • gevraagd

  Wie-o-wie zou het leuk vinden om in het Engels te schrijven over de stad Amsterdam? Voor onze groeiende website https://thingstodoinamsterdam.com/ zijn we op zoek naar schrijvers/fotografen. Lijkt je dit wat, neem dan contact met ons op!

 • gevraagd

  Soms wil ik dit niet op deze manier, maar nog liever kom ik jou tegen, leuke slimmerik van rond de 65/70. Als we zowel samen kunnen lachen als serieus zijn, neem ik (68) de gok graag om wat met je af te spreken. Doe maar...schrijf me maar! (No. 73)

 • aangeboden

  Ik ben al een oude en toch fris en fruitige homo, 60+ heel muzikaal (klassiek) en tevreden. toch verlang ik naar een andere man voor een intieme lat-relatie. naast muziek is naturalistische ontspanningsmassage een andere passie. Hannah Arendt trouwens ook. en als je van lekker en duurzaam eten houdt: ik kan goed koken. Randstad. (No. 74)